Executive Vip Travel Executive Golf Travel Executive Incentives
   |   |   |   |   | 
Spanje – Marbella
Spanje – Marbella
De Spanjaarden hadden geen betere naam kunnen verzinnen voor hun zuidkust, want de zon schijnt er praktisch iedere dag. De Costa del Sol is waarschijnlijk de meest romantische streek van Spanje. U vindt er nog typische vissersplaatjes. In het boeiende achterland liggen witgepleisterde dorpjes tegen berghellingen te schitteren in het zonlicht.
In Marbella liggen prachtige gebouwen, kleine winkeltjes, musea, bars en bistro’s in het drukke leven van alledag. Afhankelijk van de tijd van het jaar ziet Marbella er prachtig uit, met veel verschillende kleuren van bloemen en exotische tropische planten die afsteken tegen de witte huizen en de strak blauwe lucht. Het uiterste westen van de stad is de plaats om de wereld aan U voorbij te zien gaan, met een grote jachthaven en exclusieve boetiekjes achter U.

Verblijf in eén van de sfeervolste hotels aan de Costa del Sol, Hotel Guadalmina, met een ontspannen ambiance en al jarenlang zeer geliefd. Het hotel ligt direct aan het mooie, rustige strand en is omgeven door twee 18-holes championship golfbanen van de Guadalmina Golfclub (Norte en Sur). Marbella en Puerto Banus liggen op slechts enkele kilometers afstand, de luchthaven ligt op niet meer dan 45 minuten rijden. Het hotel is in traditionele Andalusische stijl gebouwd en biedt een gezellige sfeer die iedereen zal aanspreken.

Dag 1
 • U vliegt naar Malaga.
 • Na aankomst op de luchthaven van Malaga transfer naar het hotel.
 • Welkomstdrankje en lichte lunch inclusief drankjes in Hotel Guadalmina.
 • ’s Middags acclimatiseren en luieren aan het zwembad of op eigen gelegenheid lekker kuieren door Marbella. Voor de liefhebbers is het mogelijk om op de Guadalmina Golf Course 9-holes of 18-holes te spelen (uitsluitend voor golfers; handicap verplicht: heren 28 / dames 36)
 • ’s Avonds een feestelijk diner in de Hacienda Cortijo de Cortes.
  Deze authentieke haciënda dateert uit de 19de eeuw en biedt een unieke sfeer. Op de patio wordt een aperitief geserveerd en aansluitend een heerlijk diner. Optioneel kan er muziek of een flamenco dansgroep worden geregeld.
 • Na afloop transfer terug naar het hotel.
 • Overnachting in Hotel Guadalmina.

Dag 2
 • Ontbijt in het hotel.
 • Vandaag is er keuze uit 2 opties voor het programma.
 • Optie 1: Ronda
  Vandaag tijd voor het ontdekken van de Costa del Sol.
  's Ochtends een spectaculaire tocht door het ruige Serrania de Ronda, naar een open plateau, aan alle kanten omringd door bergen. In het midden van het plateau ligt de stad Ronda. In deze stad staat de oudste en meest pittoreske stierenvechtarenea van Spanje. Oorspronkelijk gebouwd door de Kelten, maar later veroverd door respectievelijk de Grieken, Romeinen, Moren en uiteindelijk in 1485 door de Spanjaarden. Vele beroemde schrijvers (o.a. Ernest Hemingway) en schilders (Goya) hebben hier vroeger gewoond. Het centrum van de stad is verdeeld door een ruim 120 meter grote kloof, waarover de bekende "New Bridge" van Ronda ligt, die gebouwd is in de 18e eeuw. Loopt u over de brug dan komt u in de oude stad uit, vroeger bewoond door grote groepen bandieten. Mogelijkhed om dit schilderachtige, historische stadje goed te leren kennen: “Treasure hunt”, hierbij wordt de groep in teams opgesplitst en vinden er een aantal bezoeken plaats aan de mooiste en beroemdste plekjes van Ronda (o.a. de kathedraal en de arena waar stierengevechten worden gehouden). Het is een interactief programma, waarbij er opdrachten uitgevoerd moeten worden en waarbij een aantal “acteurs”worden ingezet om e.e.a. een speciale impact te geven.Een leuke manier om het stadje te verkennen.
 • Lunch in het El Escudero Restaurant, een oude villa
  gelegen vlakbij de Tajo Cliff, die het stadje in tweeën deelt. De lunch is Andalusisch in combinatie met lokale specialiteiten.
 • Na de lunch per transferbus terug naar het hotel.
 • De rest van de middag kan gebruikt worden om te relaxen of om op eigen gelegenheid te gaan shoppen in Marbella.
 • Optie 2: Jeepsafari
  Het wordt tijd om gedurende deze Jubileumreis actief te worden en het avontuurlijke, Andalusische achterland te verkennen.
  Hoe kan dat beter als via een Jeep Rally. De Jeeps staan klaar bij het hotel. De groep wordt verdeeld in groepjes van 4 personen per Jeep, die zelf door de deelnemers bestuurd worden.
  Iedereen krijgt een “roadbook” waarin de route en opdrachten staan
  aangegeven. Een uitstekende manier om het andere Andalusië te leren kennen. En route is er een koffiestop bij een typische “Bar-Venta” en aan het begin van de middag zal er op een leuke locatie in de heuvels een typische, Andalusische lunch worden geserveerd.
 • Aansluitend terug naar het hotel en de mogelijkheid om nog een duik in het zwembad of de zee te nemen.
 • ’s Avonds transfer per bus voor het afscheidsdiner in Puerto Banus. Als je zo dichtbij Marbella zit is het een must om het speciale afscheidsdiner – in het kader van het (50-)jarig jubileum - in Puerto Banus te vieren. In een ambiance van luxe, grote megajachten, de duurste auto’s en de meest excluvieve winkels, heeft Puerto Banus een naam op te houden bij de “rijken der aarde”.
  Naast de vuurtoren bevindt zich het prachtig gelegen restaurant “La Luna de Banus”. Lekker eten is het uitgangspunt en het feestelijk karakter van deze Andalusische Avond zal worden omlijst door twee flamenco-gitaristen. Over de flamenco wordt vaak gezegd dat zij temperamentvol is, expressief en krachtig. Maar ook dat het veel meer is dan een muzikale stroming, en daarom een levensstijl. Dat zal u na vanavond volledig kunnen beamen.Indien gewenst kan de avond hier worden afgesloten met live-muziek en een open bar.
 • Aansluiten per transferbus terug naar het hotel OF
  iedereen kan op eigen gelegenheid het befaamde uitgaansleven van Puerto Banus en Marbella – met z’n talloze discotheeks en nachtclubs - op gaan zoeken. Terug naar het hotel op eigen gelegenheid (taxi’s).
 • Overnachting in Hotel Guadalmina.

Dag 3
 • Ontbijt in het hotel.
 • Vandaag nog een dag vol hoogtepunten.
  Vertrek naar de oude stad Malaga, beroemd vanwege de nooit
  afgebouwde cathedraal, het Alcazaba (Moors Kasteel), het Gibralfaro (het oude fort) en het oude centrum. Om dit allemaal te kunnen bekijken hebben we een citytour georganiseerd.
 • Aansluitend wordt het tijd voor een spectaculaire afsluiting van de reis. We gaan aan boord van het majestueuze zeilschip “Amorina”. Aan boord van deze trotse 3-master maakt u een zeiltocht over de Middellandse Zee. Vanwege de unieke sfeer aan boord van dit schip, gecombineerd met de vriendelijke crew, wordt het ook wel “The Queen of the Costa del Sol” genoemd. Aan boord wordt een lichte buffetlunch geserveerd. Genietend van dit alles is er ruim de gelegenheid voor een afscheidstoast van het jubilerende bedrijf.
 • Transfer naar de luchthaven van Malaga voor de vlucht terug.