Executive Vip Travel Executive Golf Travel Executive Incentives
   |   |   |   |   | 
Aansprakelijkheid
Executive Travel Services heeft deze site met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Executive Travel Services kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Externe links
Deze website bevat links naar externe websites die niet worden beheerd door Executive Travel Services. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Executive Travel Services controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Executive Travel Services worden gereproduceerd of gebruikt.

Privacyverklaring
Uw privacy is belangrijk voor ons en uw persoonsgegevens worden door ons als zeer vertrouwelijk behandeld. Hoe wij omgaan met uw gegevens hebben wij omschreven in onze Privacyverklaring